Skip to content
acuicultura@dibaq.com - Teléfono: +(34) 921 574 286 - Fax: +(34) 921 574 945
  • English
  • French
  • Spanish
  • HOME
  • PRESENTATION
  • 4 TRESS
  • AQUASAFE
  • TECHNOLOGIES
  • SPECIES
  • CONTEST
  • CONTACT
Menu
  • HOME
  • PRESENTATION
  • 4 TRESS
  • AQUASAFE
  • TECHNOLOGIES
  • SPECIES
  • CONTEST
  • CONTACT

SPECIES

Sea Bream / Gilthead seabream / Loup / Daurada / Sparus aurata

Sea Bream / Gilthead seabream / Loup / Daurada / Sparus aurata

Sea bass / European seabass / Loup / Llobarro / Dicentrarchus labrax

Sea bass / European seabass / Loup / Llobarro / Dicentrarchus labrax

Trout / Rainbow trout / Truite / Truita irisada / Oncorhynchus mykiss

Trout / Rainbow trout / Truite / Truita irisada / Oncorhynchus mykiss

Sole / Senegalese sole / Sole du Sénégal / Llenguado / Solea senegalensis

Sole / Senegalese sole / Sole du Sénégal / Llenguado / Solea senegalensis

Salmon / Saumon / Salmó / Salmo salar

Salmon / Saumon / Salmó / Salmo salar

Eel / Anguille / Anguila / Anguilla anguilla

Eel / Anguille / Anguila / Anguilla anguilla

Tilapia / Nile tilapia / Tilapia / Oreochromis niloticus

Tilapia / Nile tilapia / Tilapia / Oreochromis niloticus

Prawn / Kuruma prawn / Crevette kuruma / Camarón Kuruma / Penaeus japonicus

Prawn / Kuruma prawn / Crevette kuruma / Camarón Kuruma / Penaeus japonicus

Meagre / Maigre / Corvall / Argyrosomus regius

Meagre / Maigre / Corvall / Argyrosomus regius

Carp / Common carp / Carpe / Carpa / Cyprinus carpio carpio

Carp / Common carp / Carpe / Carpa / Cyprinus carpio carpio

Turbot / Remol / Psetta Maxima

Turbot / Remol / Psetta Maxima

Sturgeon / Adriatic Sturgeon / Esturgeon de L´adriatique / Esturió / Acipenser Naccarii

Sturgeon / Adriatic Sturgeon / Esturgeon de L´adriatique / Esturió / Acipenser Naccarii

New species

New species

DIBAQ ACUICULTURA
Edificio Dibaq c/ La Cruz,3 - 40260 SEGOVIA Fuentepelayo (España) - Teléfono: +(34) 921 574 286 - Fax: +(34) 921 574 945 - acuicultura@dibaq.com

Avisos Legales | Política de Privacidad | Política de Cookies